Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Evinizde acı biber nasıl yetiştirilir. Bahçede, saksıda veya balkonda" by Nazim Ozpetek # Book PDF Kindle ePub Free

Evinizde acı biber nasıl yetiştirilir. Bahçede, saksıda veya balkonda

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Evinizde acı biber nasıl yetiştirilir. Bahçede, saksıda veya balkonda
  • Author : Nazim Ozpetek
  • Release Date : January 17, 2020
  • Genre: Gardening,Books,Lifestyle & Home,
  • Pages : * pages
  • Size : 5995 KB

Description

110 sayfa. Birçok figür ve fotoğraf içerir.

Binlerce çeşit acı biber var. Tüm dünyada yaygın olan popüler bir baharattır. Çoğu insan acı biberleri sever. Bazı insanlar engin bilgi edinir ve en iyi çeşitleri toplamaya başlar.

İyi yemekleri sevenler, konuklara evde yetiştirilen acı biber koleksiyonunu göstererek büyük bir memnuniyet yaşarlar. Bu şekilde konuklar en sevdikleri lezzeti seçebilirler. Yaz ve sonbahar aylarında renkli meyveler direk kendi bitkilerinden toplanarak hemen sofraya tüm renk ve kokularla servis edilir.

 "Dünyanın en acı biberine" aday olan pek çok biber çeşidi vardır. Uzun bir süre listenin başında baharatlı Habanero biberi vardı. Bugün, Guinness Rekorlar Kitabının tepesinde, "Trinidad Scorpion Moruga" biberini veya "Carolina Reaper" ı bulacaksınız. Bu kitap size acı biber yetiştirmek için tüm bilgileri basit ve eksiksiz bir şekilde verecektir. İyi sonuçlar için küçük bir terasta birkaç saksı yeterlidir. Ayrıca bu kitap, sezon sonunda ölmeyen acı biber bitkileri yetiştirme tekniğini ortaya çıkaracak.


Free PDF Books "Evinizde acı biber nasıl yetiştirilir. Bahçede, saksıda veya balkonda" Online ePub Kindle